Ja a môj svet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Takže moji milí :)

píšete tiež poviedky?? dobre vedieť :)
          Takže, rozhodla som sa, že asi ani moc nemám pravidelných čitateľov na mojom blogu len preto, že tam mám iba poviedky a občas niečo pridám z môjho života.
         Ale raz sa prehnalo niečo mojím životom a zmenilo mi ho od základov. Odvtedy sú poviedky a písanie poviedok pre mňa všetko......toto nové okienko, bude len pre vás - čitateľov.
        Ak máte radi poviedky mám dve možnosti: po 1., môžete mi povedať, že o čom by ste si chceli prečítať v mojom blogu a ja to napíšem.....takže ako hovorí nízov - poviedky na prianie.
       Po 2.: ak máte doma nejakú poviedkui, o ktoru sa chcete podelit...kludne mi ju poslite na E-mail, (ElizabethG.@azet.sk - nie je to môj real nick je to môj RPG nick) ...... alebo bárs aké pripomienky alebo otázky mi bud píšte na blog alebo na e-mail.....rada odpíšem a neurazím sa.....takže teším sa:)
       Alebo ak mate blog tam mi poslite link...rada si pozriem aj iné poviedky :)

poviedky na prianie | stály odkaz

Komentáre

  1. Aničko, krásný počin.
    Nebudu Ti dávat link, stačí Mito, nebo Miloslav. Víš, že jsem trošku cvok, co si ze všeho dělá srandu? Nevíš, jak bys mohla, že?
    Jsem specialista na pohádky . Ale nevyhýbám se ani aktuálním tématům.Jinak, aby jsi věděla, taky píšu na přání.
    publikované: 11.04.2010 09:41:21 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014